Oficines

Tenim oficines a Girona i Banyoles. Totes situades en edificis emblemàtics al centre d’aquestes poblacions, oferint d’aquesta manera el tracte confidencial i preferent que la nostra professió exigeix.

Qui Som

“”Integrem el despatx tres advocats que oferim la nostra experiència i els recursos necessaris per prevenir i resoldre tota mena de problemes i conflictes legals, tant en l’esfera personal com empresarial”

Mª Antònia Gómez Maestre

justiciaCol·legiada 1184 de l’Icag. Va iniciar la seva activitat professional com a especialista en Dret Laboral a l’any 1977 en finalitzar els estudis de Graduat Social en un despatx col·lectiu d’advocats. Va realitzar la llicenciatura en Dret des de la pràctica, compaginant professió i estudis. Va ampliar la seva trajectòria professional en l’àmbit  del dret de Família i Dret Civil Català, realitzant cursos d’especialització en ambdues matèries. L’avalen la pràctica de més de 35 anys d’exercici lliure de la professió en l’àmbit jurídic, és especialista en Dret Civil, Dret de familia, Dret de Succesions i Dret Laboral.

Aniol Geli Gómez

justiciaCol·legiat 776 de l’Icafi. Després de 10 anys d’experiència en diferents sectors tant de l’àmbit privat com públic, va reorientar la seva activitat professional cap a l’advocacia. És especialista en Dret Laboral i Dret Civil. Amb una formació transversal té amplis coneixements de noves tecnologies de la Informació. La seva passió pel Dret ha permès incorporar al Despatx el Dret Penal i el Dret Urbanístic com a àrea de pràctica. Treballa en favor de la diversificació de les àrees de pràctica del despatx així com en l’estratègia i l’adaptació de la Firma als reptes de futur.

Anna Micaló Clotas

justiciaCol·legiada 2743 de l’Icag. Acabada la Llicenciatura en Dret l’any 2005, va iniciar la seva activitat professional treballant en una Notaria i un despatx d’advocats de Girona, ocupacions que compaginava amb formació a l’Escola de Pràctica Jurídica de l’ICAG. És especialista en Responsabilitat Civil en Accidents de Circulació, Nul·litats matrimonials eclesiàstiques, Violència de Gènere i Jurisdicció Penal de Menors.  Les seves aptituds personals la doten d’una intuïció i empatia que li permeten resoldre conflictes de manera alternativa a la judicial, especialment en temes de família i interculturals.